EEN VOORSPOEDIG EN GEZOND 2023 !!!!!!!!!!!!!

Nieuwjaarswedstrijd en Nieuwjaarsreceptie (foto impressie ónder de tekst)

Op een zonnige 8 januari verzamelden 48 (!) enthousiaste VGC-leden zich rond het startershuisje voor de traditionele Nieuwjaarswedstrijd. Mooi om te zien was, dat naast de vertrouwde gezichten van onze club ook nieuwe leden aanwezig waren. Nadat men zich had aangemeld en de Nieuwjaarswensen waren uitgewisseld, vertrokken de teams van 2 spelers tegen 12 uur in een gemoedelijke sfeer met een lach op het gezicht naar de holes om de wedstrijd te beginnen. Trouwens, een mooi gezicht: zoveel golfers, die zin hadden in de wedstrijd en zich verspreidden over onze door de zon beschenen baan.

Nadat de 18 holes waren gespeeld verplaatste de groep zich naar het restaurant, waar om 16.00 uur de Nieuwjaarsreceptie startte en iedereen genoot van een hapje en een warm of koud drankje.

Voorzitter Flip Rothbarth  heette iedereen van harte welkom en benadrukte in zijn toespraak hoe mooi het moment was: door de Covid-epidemie was het immers twee jaar geleden, dat een dergelijk evenement voor het laatst had plaatsgevonden. Voorts stipte hij aan dat onze vereniging in 2024 alweer 30 jaar bestaat, een reden voor een mooi feest. De voorbereidingen gaan binnenkort van start.  

Ook de wedstrijdleiding nam het woord om de uitslag van de wedstrijd bekend te maken:

  1. Jeugdlid Rose Barrė met Jacques Wassenaar: 40 punten
  2. Jeanneke de Nooijer met Bart Rehm: 39 punten
  3. Corrie Koopmans met Frits Peters: 38 punten.

De neary’s waren deze keer voor Jeanneke de Nooijer (hole 4 ) en Daniël van Dam (hole 9)

Na deze plichtplegingen bleef het nog lang zeer gezellig! Een mooier begin van 2023 kunnen we ons niet wensen.