Open Golfdag Het Wedde – Voorschoten

Over enkele weken is het weer zover; de open dag op golfbaan Het Wedde. Op zaterdag 18 april 2020 stelt golfbaan Het Wedde haar baan open voor iedereen die wil kennismaken met de golfsport.

Leden, niet-leden, familie, vrienden, buren en kennissen zijn allen welkom op golfbaan Het Wedde. Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en golfprofessional Anneke Soonius van Golf4Iedereen staan voor u klaar om u te vertellen over de uitdagende 9 holes PAR3 baan, de club en de golfschool.

In samenwerking met onze homeclub en pro hebben wij een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. Zo kunt u deelnemen aan clinics putten, chippen en afslaan maar ook enkele holes de baan in met een pro!

Programma:
Programma:
11.00 uur –               Start Open Golfdag Golfbaan Het Wedde
11.30 – 13.00 uur    Afslaan, chippen en putten onder begeleiding van VGC en Golf4Iedereen
13.00 – 14.00 uur    Enkele holes spelen onder begeleiding van Golf4Iedereen
14.00 uur –               Einde Open Golfdag Golfbaan Het Wedde
 
In het bezit van Handicap-54? Speel gratis op golfbaan Het Wedde!
Bent u in het bezit van uw GVB? Haal dan op 18 april 2020 voor 14.00 uur een gratis greenfeekaart op, na 14.00 uur kunt u hiermee gratis een rondje spelen op Golfbaan Het Wedde.

Aanbieding
Voor geïnteresseerden ligt er op 18 april een leuke aanbieding klaar. Nieuwsgierig? Kom dan op 18 april naar de open dag op golfbaan Het Wedde, Richard Wagnerlaan 85, 2253 CD in Voorschoten.