Informatie voor gasten

Welkom op golfbaan Het Wedde! U bent van harte welkom om onze golfbaan te komen bezoeken en uw vaardigheden op het korte spel te testen op onze uitdagende par-3 baan!

Waarom een par-3 baan bezoeken? De mensen van golf.nl leggen dat goed uit:

Korte 9-holes banen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende golfers: je kunt de sport goed leren op korte banen omdat ze minder druk zijn dan de grote banen en minder overweldigend zijn. Maar par-3 banen zijn ook een uitdaging voor meer ervaren golfers die af en toe het korte spel willen oefenen. Het grote voordeel: een (qualifying) ronde op een par-3 baan kost minder tijd. … Niet iedereen weet dit, maar op de meeste korte golfbanen kun je gewoon een qualifying ronde spelen die meetelt voor je handicap.

Door de gunstige ligging van onze baan tussen Leiden en Den Haag is deze goed te bereiken. Onze rustige baan geeft u alle rust en ruimte om aan uw korte spel te werken, reserveren is wel nodig.

Mocht u meer informatie willen over de regels bij elke hole op golfbaan het Wedde en hoe te handelen, is er een uitgebreide beschrijving gemaakt. Klik hier om naar deze regels te gaan die als ondersteuning van uw spel kunnen dienen.

De greenfee en driving range tokens zijn te koop (klik hier voor de prijzen) aan de bar van Het Wedde, espressobar & lunchroom. Ook is hier een scorekaart te halen.

Net begonnen met golf of wilt u uw vaardigheden opfrissen?

Wilt u beginnen met golfen of kunt u wel een les gebruiken? Neem contact op met onze golfschool om uw golfvaardigheden te verbeteren en samen de baan te verkennen. Zie voor meer informatiede pagina golflessen.