Informatie over registratie starttijden

Op deze site staat de informatie over hoe u een starttijd kunt reserveren voor 9 of 18 holes op golfbaan Het Wedde.

Reserveren van 18 holes via de website (nog niet mogelijk via de app).

Bij reserveren van 2 x een ronde van 9 holes wordt 90 minuten per ronde aangehouden. 

Bij reserveren van 18 holes rekent het systeem/teetime 90 minuten per ronde. Indien minder dan 90 minuten nodig, dient te worden geritst met reguliere starters. Komend van hole 9 heeft voorrang op starters.


Uitleg registratie starttijd

Er zijn voor leden 3 mogelijkheden beschikbaar om een starttijd boeken op golfbaan Het Wedde. Dit nieuwe systeem is gekoppeld aan de ledenadministratie van de golfclub (E-Golf4u). U kunt dus steeds inloggen met uw login naam (uw VGC-lidcode bestaande uit enkele letters van uw achternaam met een cijfer) en wachtwoord. Wanneer u deze inloggegevens niet meer heeft verzoeken wij u om contact op te nemen met Bestuur@vgcgolf.nl

Met dit systeem is het gebruik op uw mobiel makkelijker geworden, ook voor het inschrijven voor wedstrijden! Kijk voor meer uitleg bij Optie 2.

Optie 1: Via de online registratie module – Leden en niet-leden VGC

Klik hier om naar de online registratie module te gaan.

Hier wordt u gevraagd uw persoonsgegevens in te vullen welke bestaan uit uw login naam (uw VGC-lidcode bestaande uit enkele letters van uw achternaam met een cijfer) en wachtwoord.

Als gastspeler kunt u hier ook een account aanmaken voor het maken van een registratie.

Na het maken van een starttijd kunt u ook via deze manier uw afspraak annuleren.


Optie 2: Via de mobiele web applicatie (mobiel) – Leden VGC

Om te kunnen inloggen op de E-Golf4U Web App dient u éénmalig een snelkoppeling aan te maken op uw telefoon. Middels deze snelkoppeling komt er een icoon zoals een App op uw telefoon te staan waarmee u snel kunt inloggen. Klik op een van de twee snelkoppelingen hieronder voor de uitleg hoe u deze snelkoppeling kunt maken.

Gebruikt u een Apple/iOS apparaat, klik dan op deze link.
of type in uw browser: https://help.e-golf4u.nl/hc/nl/articles/360030262471
Gebruikt u een Android apparaat, klik op dan deze link.
Of type in uw browser: https://help.e-golf4u.nl/hc/nl/articles/360030280491

Inloggen gebeurd ook op de Web App met dezelfde inloggegevens, u dient wel een keuze te maken voor een baan, in dit geval uiteraard onze eigen baan ‘Voorschotense‘. Bent u ook op een andere club lid met deze Web App dan kunt u eventueel twee snelkoppelingen maken, voor elke baan één.

Wat kunt u met de Web App?  

Kaarten
Hier vindt u uw gespeelde Q-kaarten en kunt u een nieuwe kaart  aanvragen. Voordeel van het in de Web App aanvragen van een kaart is dat u hier ook direct uw score in kunt voeren, zelfs tijdens de gespeelde ronde per hole.

Starttijden
U kunt hier starttijden reserveren

Wedstrijden
Inschrijven voor wedstrijden die open staan voor inschrijving

Ledenlijst
Hier ziet u de gegevens van medeleden

Profiel 
Uw eigen gegevens ter inzage, u kunt hier geen aanpassingen doen.

Onder profiel vindt u ook uw NGF pas
Uw digitale NGF pas, is de club uw homeclub dan ziet u ook uw actuele handicap op de pas.


Optie 3: Via de E-golf4u webpagina – Leden VGC

Om in te loggen op E-Golf4U klikt u hier of klikt u boven in het menu op ‘EGOLF4U’.

Hier wordt u gevraagd uw persoonsgegevens in te vullen welke bestaan uit uw login naam (uw VGC-lidcode bestaande uit enkele letters van uw achternaam met een cijfer) en wachtwoord.

Na de eerste keer inloggen kunt u uw wachtwoord aan passen op de pagina met uw persoonlijke gegevens. Dit is echter uitsluitend een advies, geen verplichting. Bovenaan de persoonlijke pagina vindt u diverse snelkoppelingen naar pagina’s zoals wedstrijden en ledenlijst. Klik eens op deze snelkoppelingen om wegwijs te raken in de structuur die e-golf biedt. 

Na het inloggen kunt u onder het kopje Starttijden een starttijd reserveren.

Wilt u gegevens binnen uw profiel aanpassen dan kan dit nadat u bent ingelogd, de velden die vrij aan te passen zijn ziet u direct staan, een aantal velden zijn afgeschermd, wilt u hier een aanpassing in doen dan vragen wij u een mail te sturen aan (bestuur@vgcgolf.nl).


Heeft u vragen over uw reservering? Mail dan naar baancommissie@vgcgolf.nl of kijk op de contact pagina voor andere vragen. Onze vrijwilligers houden de mail onregelmatig in de gaten en het kan dus langer duren voordat u antwoord krijgt.