Clubinfo VGC

Welkom op de website van de Voorschotense Golfclub (VGC)! Wij zijn een club met ruim 340 leden en organiseren vele activiteiten gedurende het hele jaar, van activiteiten voor de net beginnende golfer tot aan de clubkampioenschappen. Wij proberen u op deze pagina’s meer informatie te geven over wat wij allemaal doen. Heeft u vragen of interesse om lid te worden en het golfen te leren? Stuur ons gerust een bericht!

STATUTEN VOORSCHOTENSE GOLFCLUB

Activiteiten van de club

Het laatste clubnieuws

Meer info over lid worden van VGC en tarieven

Wall of Fame

Bestuur

Flip Rothbarth (voorzitter)
Tineke van Rijn (secretaris)
Bert Bakker (lid)
Helma Nepperus (penningmeester)
Jan Spit (ledenadministratie)
Marja Delahaije (lid)

Algemeen e-mail adres van het Bestuur:
bestuur@vgcgolf.nl

Gedrag en vertrouwenspersonen:

Goed gedrag is van wezenlijk belang, ook op de golfbaan, zie: https://centrumveiligesport.nl/preventie/gedragscodes.

We  hebben sinds enkele jaren twee vertrouwenspersonen, te weten Marja van der Vlugt en André Smit. Als je een vraag of melding hebt over het gedrag van iemand binnen de vereniging kun je contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen. De vraag of melding kan over alle binnen de vereniging actieve mensen gaan. De vraag of melding kan gaan over pesten, seksueel ongewenst gedrag, discriminatie of agressie, zeg eigenlijk elk gedrag waarbij je je niet prettig voelt. We kijken daarbij naar alle leden en zeker ook naar onze jonge leden, die zich thuis moeten kunnen voelen op onze vereniging.

Het woord vertrouwen zegt het al je kunt met de vertrouwenspersoon in vertrouwen praten. De vertrouwenspersonen staan ook los van het bestuur.

Bereikbaarheid vertrouwenspersonen:

Marja van der Vlugt marjavlugt50@gmail.com, tel 0612801401
André Smit  andre.t.smit@xs4all.nl, tel 0640346695

Contactpersoon AVG:

Marja Delahaije, 06- 13132156
marja.delahaije@gmail.com

Commissie Lief & Leed

Gerard Jonk
Fien Tuinhof de Moed 
Thea van Os

Telefoonnummers en mailadressen van de individuele bestuursleden en van de vertrouwenspersonen zijn te vinden voor leden via Nexxchange