Golflessen

De golfschool op Het Wedde wordt door golf4iedereen in de persoon van Anneke Soonius geleid. U hoeft geen lid te zijn van VGC te zijn om les te nemen bij golf4iedereen en u kunt daarom rustig proberen of golfen u bevalt.

GRATIS kennismaken met golf. Nog nooit gegolfd? Een keer proberen of deze leuke sport wel iets voor u is? Bel (06-42291529) of mail Anneke (anneke@golf4iedereen.nl) voor een vrijblijvende afspraak.

Wanneer u besluit dat u wilt beginnen met golf is de eerste stap om uw baanpermissie of uw ‘handicap 54’ te halen. Dit is nodig zodat u alleen mag spelen op golfbaan Het Wedde (met baanpermissie) of op elke baan waar de toegangseis handicap 54 of lager is en zodat u een gedege kennis heeft van alle regels. U kunt deze permissie behalen door u aan te melden voor een clinic waarin wij u in 1 of meerdere dagen alle kneepjes van het vak leren. Wij werken alleen maar met kleine groepen waardoor u altijd persoonlijke aandacht krijgt. Bel of mail Anneke om een datum in te plannen en uw interesse kenbaar te maken!

Golf voor ouderen v.a. ca. 60+. Waarschijnlijk wilt u eerst weten of golf wel iets voor u is? Geen probleem, bel gerust even met Anneke om uw vragen te stellen of om een keer langs te komen voor een proefles.

Waarom nu nog beginnen met een nieuwe sport? Inmiddels is al lang bewezen dat golf buitengewoon gezond is voor iedereen, je loopt veel, je beweegt dan veel en ontmoet gelijkgestemde. Gezellig napraten na een rondje golf hoort er ook bij.

Verder is golf een sport die je alleen, of met een groep kan beoefenen. Je hoeft nooit alleen te spelen als je dat niet wilt, er is namelijk altijd wel een golf maatje te vinden die in is voor een rondje golf. Verder verbetert golf de lichamelijke en geestelijke gezondheid en mogelijk ook de levensverwachting. Het verkleint het risico op hart- en vaatziekten, verbetert de longfunctie en de gehele conditie. De voordelen zijn het lopen door de baan, de swing waarbij je balans en flexibiliteit verbeteren, en de concentratie, kortom je gehele conditie verbetert. Het belangrijkste niet te vergeten: Golf is Plezier!

Ook organiseren Anneke, samen met echtgenoot Joop, regelmatig leuke tripjes naar het buitenland om daar je handicap te verlagen of om je handicap 54 te halen. Dit kan zijn in het zonnige Portugal, Duitsland, of België.

Jeugdlessen

Ook voor de jeugd (vanaf 7 jaar) organiseren wij wekelijks lessen. Stuur een mail voor meer informatie!

Lesprijzen

  • Privéles: voor VGC leden € 40,00 voor niet leden € 45,00 p. 55 min.
  • Groepslessen: 10 lessenkaart. Voor VGC leden € 110,00 voor niet leden € 145,00
  • Workshops v.a. € 30,00
  • Masterclass: short game v.a. € 30,00
  • Golfclinics: U wilt met uw bedrijf of familie een keer een sportieve dag beleven? U kunt al v.a. € 17,50 p.p. bij ons terecht. 

Contact

Afspraak maken of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Mail Anneke op anneke@golf4iedereen.nl (0642291529), kijk op haar website voor meer informatie: www.golf4iedereen.nl