Open Dag Het Wedde – Voorschoten

Over enkele weken is het weer zover; de open dag op golfbaan Het Wedde! Op zaterdag 18 september 2021 stelt golfbaan Het Wedde haar baan open voor iedereen die wil kennismaken met de golfsport.

Golfen is een sport voor jong en oud en een prettige buiten bezigheid. Op golfbaan het Wedde loop je in prachtige natuur ontspannen een balletje te slaan. Voor beginners en voor gevorderden is het Wedde een uitdagende 9 holes baan, 1001 meter golfplezier.


Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en de golfprofessional staan die dag voor u klaar om u alles te vertellen over onze PAR3 baan, de club en de golfschool.

Er is een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. In de ochtend een korte “clinic” met putten, chippen, afslaan en enkele holes de baan in met een pro (clubs en ballen zijn voorradig). Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus graag even registreren:

Groep 1: vol

Groep 2: vol

Programma

09:45 Ontvangst 1e groep (vol)
10:00 – 11:30 Start clinic
11.45 Ontvangst 2de groep (vol)
12:00 – 13:30 Start clinic
13:45 Ontvangst eerste gratis greenfee spelers, start vanaf 14.00 uur
14:00 – 16:00 Iedere 10 minuten flights max. 3 spelers. Handicap 54 of lagerIn het bezit van GVB/Handicap-54? Speel gratis op golfbaan Het Wedde!
Er zijn gratis starttijden op 18 september tussen 14.00 en 16.00 uur om een rondje te spelen op Het Wedde. Vanaf de avond van 9 september is mogelijk hier mogelijk om uw starttijd te boeken. Wanneer u alleen speelt is het mogelijk dat andere mensen in uw flight bij worden geplaatst.
Zorg dat u tijdig op de baan bent om een korte introductie en een informatie folder te ontvangen.

Aanbieding
Voor geïnteresseerden ligt er een leuke aanbieding klaar om lid te worden en te blijven golfen. Nieuwsgierig? Kom dan naar de open dag op golfbaan Het Wedde! Vergeet je niet aan te melden want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!