Open Dag Het Wedde – Voorschoten

Op zaterdag 30 april 2022 stelt golfbaan Het Wedde de golfbaan open voor iedereen. 

Golfen is een sport voor jong en oud en een prettige buiten bezigheid. Op golfbaan het Wedde loop je in prachtige natuur ontspannen een balletje te slaan. Voor beginners en voor gevorderden is het Wedde een uitdagende 9 holes baan, 1001 meter golfplezier. 

Leden, niet-leden, familie, vrienden, buren en kennissen zijn allen welkom op golfbaan Het Wedde. Medewerkers van Sportfondsen Voorschoten (baanexploitant), vrijwilligers van de Voorschotense Golf Club (VGC) en de golfprofessional (MLGV-Mountain Lion Golfacademy Voorschoten) staan voor u klaar om u te vertellen over de uitdagende 9 holes PAR3 baan, de club en de golfschool.

Er is een leuk programma samengesteld zodat u kennis kunt maken met onze pro, de baan, de club en/of de golfsport in het algemeen. 

In de ochtend een korte “clinic” met putten, chippen, afslaan en enkele holes de baan in met een pro (clubs en ballen zijn voorradig). 

Al in het bezit van GVB/Handicap-54? Speel dan gratis op golfbaan Het Wedde!
Boek een gratis starttijd voor 30 April tussen 14.00 en 16.00 uur via de VGC-website (Klik hier om een starttijd te boeken) inloggen als “als gast” om een rondje te spelen op Het Wedde. Zorg dat u tijdig op de baan bent om een korte introductie en een informatie folder te ontvangen.

Programma:

11.00 uur Start Open Golfdag Golfbaan Het Wedde
11.30 – 13.00 uur Afslaan, chippen en putten onder begeleiding van VGC en MLGV
13.00 – 14.00 uur Enkele holes spelen onder begeleiding van MLGV

13.45 Ontvangst eerste gratis “greenfee” spelers start vanaf, 14.00 uur

14.00 à 16.00 Iedere 10 minuten flights max. 3 spelers, Handicap-54 of lager.

Aanbieding
Voor geïnteresseerden ligt er een leuke aanbieding klaar om lid te worden en te blijven golfen. Nieuwsgierig? Kom dan naar de open dag op golfbaan Het Wedde!