OPEN GOLFDAG 18 SEPTEMBER 2021

Op 18 september jl hebben we onze 2-jaarlijkse Open Dag georganiseeerd. In nauwe samenwerking met de nieuwe PRO Daniël van Dam en Pim en Gerard van Hal van Sportfondsen. Het was een leuk programma met clinics en het voltallige bestuur en een delegatie van de Wedstrijdcommissie was aanwezig voor de ontvangst van de gasten. Er was veel belangstelling, dit bleek al snel toen de clinics van te voren al volgeboekt waren.  Deze Open Dag is een belangrijke voedingsbodem voor het verkrijgen van nieuwe leden voor VGC. We mochten zo’n 50 mensen verwelkomen en inmiddels heeft dit geleid tot 12 nieuwe leden en nog enkele lidmaatschappen zijn in overweging. Enkele nieuwe leden kwamen speciaal naar de Open Dag om direct lid te worden.

Uit de evaluatie van het inschrijfsysteem (voor de clinics) bleek de waardering voor de organisatie en de inhoud van de Open Dag hoog. We kregen 5 sterren van de geënqueteerden.

Op 30 oktober is er een kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe leden. Alle nieuwe leden ontvangen hiervoor apart een uitnodiging.