Damesgolfdag op de Parkbaan van Golfclub Zeegersloot te Alphen aan de Rijn, 12 oktober 2021

Het was een zeer grote opkomst, 30 dames !!!

9 dames speelden 9 holes en 21 dames 18 holes. Van de 9 holes speelsters was Tineke Goossens de grote winnaar. 

En wat was het een leuke dag! Wel jammer dat het in de ochtend zo geregend heeft maar dat werd weer goed gemaakt door de goed verzorgde lunch. Aan beide tafels was het een vrolijk gekwetter van vrouwenstemmen. Leuk om te zien en te horen.

De middag maakte veel goed. De zon deed uitbundig zijn best en natte kleding werd weer droog. Voor de dames die alleen in de ochtend zijn geweest geef ik nog even de uitslag van de 18 holes wedstrijd. Marian Bakker won weer de longest drive en er was wederom geen neary gehaald. Ellen Jongbloed heeft glansrijk gewonnen met 33 stableford punten waardoor ze de wisseltrofee mocht ontvangen, uitgereikt door Thea Visser die vorig jaar gewonnen had. Helma Flaton en Gonnie van Sanden hadden allebei 23 punten en hadden daardoor een gedeelde tweede plaats. Gonnie had echter de tweede 9 holes beter gespeeld dan Helma en daardoor werd Gonnie tweede en Helma derde.

We kunnen terugzien op een heerlijk, gezellige golfdag. (zie foto’s onder de tekst)

Corrie Koopmans en Jeanneke de Nooijer