Werkzaamheden Driving Range

Maandag 10 januari vangen de werkzaamheden voor de nieuwe golfbaanloods aan. Er zal gestart worden met het aanleggen van een betonnen vloer d.m.v. stelconplaten. Gedurende enkele dagen zal de drivingrange nagenoeg niet beschikbaar zijn tussen 07.00-16.00 uur.

Hoelang de werkzaamheden zullen duren, is nu nog niet exact te zeggen. We hopen dat deze werkzaamheden woensdag afgerond zullen zijn. Als de betonnen vloer is geplaatst, zullen we met bouwhekken het meest rechter gedeelte van de drivingrange afzetten, waardoor op de eerste afslagmatten gebruik gemaakt kan worden van de drivingrange.


In week 3 zal de aannemer starten met het opbouwen van de loods, ook dan zal gedurende enkele dagen de drivingrange niet beschikbaar zijn omdat met materieel heen- en weer gereden wordt over de drivingrange. Op deze manier voorkomen we schade aan de baan. Hoelang deze werkzaamheden zullen duren, is nu nog niet exact te zeggen. We hopen dat deze werkzaamheden donderdag afgerond zijn.


Als laatste zullen er in de week van 19 januari nog wat werkzaamheden verricht worden door de elektricien, maar de verwachting is dat als de kabels zijn uitgelegd men hiervan geen hinder zal ondervinden.