Woensdagochtendwedstrijd steeds populairder.

Iedere woensdagochtend spelen leden van de VGC een onderlinge wedstrijd, die steeds populairder aan het worden is. Een aantal maanden geleden namen bijvoorbeeld 16 leden deel, maar het aantal steeg iedere week, waardoor de laatste wedstrijd van 1 juni volledig bezet was met 36 deelnemers! EEN RECORD!! Het was voor het bestuur aanleiding om Jeanneke de Nooijer, die namens de wedstrijdcommissie verantwoordelijk is voor de organisatie van de ochtend, in het zonnetje te zetten. Dankzij haar enthousiasme nemen steeds meer leden van onze vereniging deel aan deze gezellige wedstrijd, die steevast met een kop koffie op het terras van de baan wordt afgesloten. Na een korte toespraak overhandigde Ferry de Bode Jeanneke als dank een welverdiende bos bloemen voor haar inspanningen om de wedstrijden op de woensdagen vlekkeloos te laten verlopen.