Strokeplay clubkampioenschap 10 juli 2022

Strokeplay-kampioenschap 2022

Onder prima weersomstandigheden is op 10 juli het VGC Strokeplay-kampioenschap gespeeld, waarbij de heren 3 ronden van 9 holes liepen en de dames 2. Na de eerste ronde toonden Jan Spit en Carmen Dijksterhuis over een prima vorm van de dag te beschikken en voerden zij de ranglijst aan. Dit bleef zo, nadat de benodigde ronden waren gelopen en mochten zij zich strokeplay-kampioen 2022 noemen. VGC-voorzitter Flip Rothbarth reikte hen de bij het kampioenschap behorende trofeeën uit, waarna onder het genot van een drankje deze geslaagde wedstrijddag werd afgesloten. Bij de dames werden Ria Wassenaar en Marja v.d. Vlugt respectievelijk tweede en derde. Bij de heren waren de tweede en derde plaats gereserveerd voor Jacques Wassenaar en Michael Sando.