KROKUS WEDSTRIJD 19 FEBRUARI 2023

De sneeuwklokjes en narcissen van onze golfbaan steken her en der hun kopjes boven de grond. Het was dus op zondag 19 maart weer tijd voor de traditionele lentewedstrijd: de Krokuswedstrijd. 36 Deelnemers werkten in teams van twee spelers 18 holes af met het spel Greensome stableford. In het begin van de wedstrijd werkte het weer niet helemaal mee,  maar gaandeweg de wedstrijd klaarde het wat op en kwam soms een klein bescheiden zonnetje door de wolken tevoorschijn. Het weer had echter geen invloed op het spel en het humeur van de golfers. 

De uitslagen:

Neary’s

De neary (hole 4) bij de dames werd gewonnen door  Carmen Dijksterhuis, bij de heren (hole 9) was het Rob de Roode, die de bal het dichtst bij de hole wist te slaan.

De eindstand van de wedstrijd: 

De eerste plaats:                               Andreas Obst en Anke Burgers

als tweede eindigden:                      Rob Jongbloed en Hans v.d. Heyden

De gedeelde derde plaats was voor: Fien Tuinhof de Moed – Sip en Jan Visser                 en                                                             Jeanneke de Nooijer en Leo van Pelt

Naast de gebruikelijke inloopwedstrijden op maandag en woensdag organiseren we op 3 maart Happy Golf (inloop), op 12 maart The Battle of the Sexes (aanmelden) en op 26 maart de Openingsdag van het nieuwe seizoen (aanmelden).  Het seizoen belooft weer mooi te worden!