Grote baanwedstrijd 2023

Op vrijdag 22 september deden 31 VGC-leden mee met de grote baanwedstrijd, die op de mooie golfbaan Spaarnwoude in Velzen-Zuid werd gehouden. Na de koffie met lekkernij en een voorbespreking door de wedstrijdleiding Marja van der Vlugt en  Jan Visser trokken de flights richting hole 1 van de C-lus om een ronde van 9 holes te lopen. Ondanks het wisselvallige weer met zo nu en dan een flinke bui werd er zeer enthousiast gespeeld. Na de wedstrijd was het goed toeven in het restaurant van de baan en werd er onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat over een voor velen enerverende middag. De wedstrijd was onder meer bedoeld om spelers, die nog niet op een grote baan een ronde hebben gelopen, met een dergelijke baan kennis te laten maken. Voor de afsluitende maaltijd werden de winnaars in het zonnetje gezet:

  • De ‘neary’ bij de dames werd gewonnen door Anke Burgers. Bij de heren was geen winnaar.
  • De ‘longest’ bij de dames ging wederom naar Anke Burgers terwijl Rob de Roode deze prijs bij de heren in de wacht sleepte.
  • De derde prijs ‘overall’ ging naar de Rob de Roode, terwijl Jeanneke de Nooijer de tweede prijs in ontvangst kon nemen. De eerste prijs was dit keer voor Ferry de Bode, die van zichzelf zei een echte ‘regenspeler’ te zijn. En die kwalificatie maakte hij deze middag helemaal waar!!

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!!