VGC slotdag 5 november 2023

VGC-slotdag verliep anders dan anders….

Het is traditie dat op de slotdag van onze vereniging een wedstrijd over 9 en 18 holes wordt gespeeld. Door de barre weersomstandigheden van de laatste week was de baan echter gesloten en kon er niet gespeeld worden. Volgens een van de leden was dit zeker de laatste 15 jaar niet gebeurd. Maar er stond meer dan de wedstrijd op deze dag op het programma: een gezellige borrel om het afgelopen seizoen nog even met elkaar te bespreken; de prijsuitreiking van de diverse wedstrijden en het traditionele Indische buffet, dat door tante Bertha van het Wedde was bereid. In zijn toespraak bedankte voorzitter Bert Bakker de diverse commissies van de VGC voor het geleverde werk en herinnerde hij de aanwezigen aan het komende 30-jarig jubileum in 2024 met de bijbehorende feestelijkheden. Daarna was de beurt aan leden van de wedstrijdcommissie voor het uitreiken van de prijzen aan de winnaars van de Bogey, de Zomeravondcompetitie en de Happy Golf. De foto’s geven hiervan een mooie impressie. Daarna gingen de leden aan tafel om te genieten van het Indisch buffet. We hebben nu alweer zin in het volgend seizoen! Gelukkig is de baan het hele jaar geopend en kan er natuurlijk op de maandagmiddag en woensdagochtend aan de inloopwedstrijden worden deelgenomen.