OLIEBOLLEN WEDSTRIJD 2023 !

De laatste weken van 2023 kenmerkten zich door dagen met flinke regenval. Het is dan ook geweldig, dat onze golfbaan heel veel dagen open is gebleven. Zelfs het gebruik van trolleys bleek steeds toegestaan. Daarom stonden er op 31 december 30 in de nabijheid van het startershuisje opgesteld en waren hun eigenaren zich mentaal aan het voorbereiden op de Oliebollenwedstrijd van dit jaar. Nadat de spelvorm (9 holes greensome stableford) was bekendgemaakt, vertrokken de spelers naar de tees waar zij zouden starten. In eerste instantie was het droog en ontdekte men zelfs een stukje blauw aan de hemel! Helaas sloeg het weer tijdens het laatste half uur van de wedstrijd volledig om en werden de deelnemers getrakteerd op een fikse regenbui, die de spelvreugde nauwelijks bedierf. Iedereen maakte zijn ronde enthousiast af en keerde terug naar het restaurant, waar de prijswinnaars van een geslaagde wedstrijd werden bekend gemaakt: De eerst prijs was voor Loek Baak en Rob de Roode, terwijl Peter Marks en Ronald de Heer de tweede prijs mee naar huis namen. De mooiste prijs was echter voor iedere deelnemer: een door Rob Jongbloed vers gebakken goed smakende oliebol.

De volgende wedstrijd is op zondag 7 januari 2024: De Nieuwjaarswedstrijd, die gevolgd wordt door de traditionele Nieuwjaarsreceptie