Succesvolle oud- jeugdleden Voorschotense Golfclub even terug op golfbaan Het Wedde

Op woensdag 24 april hebben Tim van der Steen en Mayka Hoogeboom, oud jeugdleden van de Voorschotense Golfclub (VGC), 18 holes op golfbaan Het Wedde gespeeld. Zij hebben dit belangeloos gedaan voor de jubileumwedstrijd Beat the Fox die gespeeld wordt op zaterdag 1 juni. Bij deze wedstijd is de par van de holes geen 3, maar wordt de par van de holes bepaald door de scores die Tim en Mayka hebben gemaakt.


Tim en Mayka zijn als respectievelijk 9 en 6 jarige begonnen met de eerste slagen op golfbaan Het Wedde en waren lid van de VGC. Destijds waren er veel jeugdleden, die werden meegenomen door hun golfende ouders. Tim en Mayka vonden het heel leuk om hun “baantje” weer terug te zien en haalden samen herinneringen op. De VGC vond het heel fijn dat ze tijd wilden vrijmaken in hun drukke golfagenda. Mayka is inmiddels fulltime golfprofessional, Tim is nog top amateur en werkt hard om prof-golfer te worden. Kijk ook op hun websites (Mayka: maykagolf.nl en Tim: timvandersteengolf.nl) voor meer info en volg deze tallentvolle jeugd (beiden zijn ook nog op zoek naar sponsoren).

Tussen het spelen door gingen Tim en Mayka nog even op de foto met de jeugdleden die aan het trainen waren met de jeugdcommissie. Zij zijn voor deze jeugd een mooi voorbeeld van hoe je met hard trainen op topniveau kan gaan golfen.