Lustrumweek 30 jaar VGC

LUSTRUM WEEK HET COMPLETE PROGRAMMA

In mei bestaat de VGC 30 jaar en dit vieren we met een week vol activiteiten. Met veel zorg heeft onze lustrumcommissie een mooi programma gemaakt. Het thema van de feestweek is “Around the World”.

De feestweek is van zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 1 juni 2024

We trappen de feestweek af op zaterdag 25 mei met Het Voorschoten Open. Daarna volgt een week met leuke wedstrijden, een pubquiz en afsluitend een barbecue met feestavond.

Voor al deze activiteiten zoeken wij vrijwilligers.

Wil je helpen bij Het Voorschoten Open dan graag per mail aanmelden bij Jan Spit, voorzitter van de commissie die dit organiseert: janspit4@gmail.com. De vrijwilligers zullen op zondag 26 mei zelf het parcours gaan spelen.

Wil je helpen bij versieren of bij wedstrijden in de feestweek dan graag aanmelden via het mailadres van de lustrumcommissie 30jaarvgc@vgcgolf.nl  (graag vermelden welke dag je wilt helpen).

Op de slotavond willen we oude foto’s en filmpjes laten zien. Daarom een oproep aan iedereen die beeldmateriaal heeft om dit beschikbaar te stellen. Deze kunnen gestuurd worden naar 30jaarvgc@vgcgolf.nl.

Maandagmiddag 27 mei van 13.00 uur tot 18.00 uur

Op deze middag gaan wij met elkaar een “High Tea” golfwedstrijd spelen.
Hoe leuk is dat, golfen en tegelijkertijd genieten van thee met hartige en zoete hapjes. Bij iedere hole krijg je een heerlijk hapje aangeboden. Kom zo mogelijk in passende Engelse kledingstijl (geen verplichting).

We spelen de wedstrijd over 18 holes.
Het maximale aantal deelnemers is 54.
Deelname is gratis en je ontvangt een consumptiemunt.

Woensdagmiddag 29 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur

Op woensdagmiddag 29 mei van 14.00 uur tot 17.00 uur organiseren we een “Oud Hollandsche Spelletjes” golfwedstrijd.

Het wordt een bijzondere wedstijd met een extra dimensie, na iedere hole wordt er ook een “Oud Hollandsch spelletje” gespeeld.

Laat je verrassen en ga de uitdagingen aan op de golfbaan. Golfen gecombineerd met o.a. sjoelen, darten, blik gooien en nog veel meer.

Er wordt 1 ronde van 9 holes gespeeld, maximaal aantal deelnemers is 54.
Deelname is gratis en je ontvangt een consumptiemunt.

Vrijdagavond 31 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur

We organiseren een pubquiz. Een gezellige, uitdagende en grappige quiz, gepresenteerd door een echte quizmaster die de meest uiteenlopende vragen aan jullie voorlegt.


Inschrijven per team van minimaal 4 en maximaal 6 personen, voorwaarde is dat er per team tenminste 1 deelnemer lid is van de VGC. Ga de uitdaging aan met familie of vrienden!
De kosten zijn € 15 per team, af te rekenen op de avond zelf. Dit is inclusief ontvangst met koffie en/of thee.

Vrijdagavond 31 mei van 22.00 uur tot 24.00 uur

Na de pubquiz is er van 22.00 tot 24.00 uur een nachtwedstrijd. Een spannende wedstrijd die in het donker wordt gespeeld. De baan is deels verlicht met glowsticks en er wordt gespeeld met lichtgevende balletjes.

We spelen 1 ronde van 9 holes en er zijn 2 activiteiten op de oefengreen en driving range. Van de holes 2 en 6 zal de afslag worden verlegd en van de holes 5 en 8 de green, zodat er wat minder waterhindernissen in het spel zijn.

Maximaal 36 deelnemers.

Deelname is gratis en je krijgt 2 te verlichten balletjes. Raak je de 2 balletjes kwijt dan kost een extra balletje € 2,50 per stuk.

Zaterdagmiddag 1 juni van 15.30 tot 17.30 uur

Een uitdagende wedstrijd “Beat the Fox”.

2 Oud jeugdleden, Mayka Hoogeboom en Tim van der Steen, zijn de “vos”. Zij hebben op 24 april belangeloos 18 holes gespeeld om de score van de vos te bepalen.

Meer weten over Mayka en Tim, lees dan het verslag over hun elders op deze site. Kijk ook op hun websites (Mayka: maykagolf.nl en Tim: timvandersteengolf.nl) voor meer info en volg deze talentvolle jeugd (beiden zijn ook nog op zoek naar sponsoren).

We spelen 1 ronde van 9 holes

Maximaal aantal deelnemers is 54.

Deelname is gratis en je ontvangt een consumptiemunt.

Zaterdagmiddag 1 juni van 18.00 tot 20.00 uur

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan we met elkaar genieten van een uitgebreide BBQ. Er is keuze genoeg en er wordt voor je gebarbecued.

Het is gezellig als je iemand meeneemt.

De kosten zijn € 22,50 per persoon  en je ontvangt twee consumptiemunten.

Zaterdagavond 1 juni van 20.00 tot 23.00 uur

We sluiten de feestweek af met een spetterde feestavond. Onder het genot van een hapje en drankje kan je genieten van live muziek en uiteraard mag er gedanst worden.

Neem je gezellig iemand mee? De entree is gratis en bij binnenkomst ontvang je twee consumptiemunten.

Aanmelden

Aanmelden voor de pubquiz kan met een mail aan 30jaarvgc@vgcgolf.nl onder vermelding “Pubquiz”. Aanmelden kan tot en met 25 mei.

Aanmelden voor de BBQ door een mail te sturen aan 30jaarvgc@vgcgolf.nl onder de vermelding “BBQ” en met hoeveel personen je komt. Tevens graag dieetwensen en/of allergieën vermelden. Na aanmelding ontvang je een link om de betaling te voldoen. Aanmelden kan tot en met 25 mei. Mocht je toch verhinderd zijn en dit na 26 mei melden, dan krijg je geen restitutie van het betaalde bedrag.

Aanmelden voor de feestavond op 30jaarvgc@vgcgolf.nl onder vermelding “Feestavond” en met hoeveel personen je komt.

Aanmelden voor de wedstrijden via Nexxchange.

Overige informatie

Tijdens de feestweek worden er consumptiemunten verkocht. Een munt kost € 3 per stuk. Je kunt de munten kopen op een speciaal ingericht verkooppunt. Met een munt kun je een drankje naar keuze kopen zoals koffie, thee, frisdrank, wijn of bier van de tap.

Voor sterk alcoholische drankjes en hapjes is een aparte muntenprijslijst.

De munten zijn geldig in de hele feestweek en kun je gebruiken tot het einde van de feestavond. Helaas kunnen overgebleven munten niet ingewisseld worden voor geld. Wel kunnen ze gedoneerd worden aan het goede doel: Stichting Kinderboerderij Voorschoten.

Je kunt alle activiteiten met pin betalen.

Met vriendelijke groeten,
Namens de commissie VGC 30 jaar
Leo Lucassen (voorzitter), Irma Wolters, Els van Persijn van Meerten, Hans Dijksterhuis, Willy van Rooijen, Thea van Os en Rob en Ellen Jongbloed