Lustrumweek 30 jaar VGC

Beste leden,

In mei bestaat de VGC 30 jaar en dit vieren we met een week vol activiteiten. Met veel zorg heeft onze lustrumcommissie een mooi programma voor u georganiseerd. Het thema van de feestweek is “Around the World”.

De feestweek is van zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 1 juni 2024

                       Noteer alvast in uw agenda!!

We trappen de feestweek af op zaterdag 25 mei met Het Voorschoten Open.
Leuke wedstrijden worden georganiseerd op maandagmiddag 27 mei, woensdagmiddag 29 mei en zaterdagmiddag 1 juni.
Op vrijdagavond 31 mei is er een andere verrassende activiteit.
Zaterdag 1 juni wordt de feestweek afgesloten met een heerlijk barbecue en aansluitend een spetterende feestavond.

Houdt uw mailbox de komende weken goed in de gaten, want we zullen in aparte mails verdere informatie over de wedstrijden en activiteiten bekend maken.

Voor al deze activiteiten zoeken wij vrijwilligers.
Op vrijdag 24 mei hebben we mensen nodig die willen helpen versieren.
Bij Het Voorschoten Open en bij de wedstrijden in de week erna kunnen we extra handen ook goed gebruiken.

Wilt u helpen bij Het Voorschoten Open dan kunt u zich per mail aanmelden bij Jan Spit, voorzitter van de commissie die dit organiseert: janspit4@gmail.com. De vrijwilligers zullen op zondag 26 mei zelf het parcours mogen spelen.

Wilt u helpen bij versieren of bij wedstrijden in de feestweek dan kunt u zich via het mailadres van de lustrumcommissie 30jaarvgc@vgcgolf.nl aanmelden (graag vermelden welke dag u wilt helpen).

Voor de versiering zijn wij op zoek naar een frame om een ballonnenboog te maken en een elektrische ballonnenpomp. Mocht iemand die hebben, dan zouden we die graag lenen.

Verder willen we oude foto’s en filmpjes laten zien op de slotavond. Daarom een oproep aan iedereen die beeldmateriaal heeft om dit beschikbaar te stellen. Deze kunnen gestuurd worden naar 30jaarvgc@vgcgolf.nl.

Namens de commissie VGC 30 jaar:
Leo Lucassen (voorzitter), Irma Wolters, Els van Persijn van Meerten, Hans Dijksterhuis, Willy van Rooijen, Thea van Os en Rob en Ellen Jongbloed.