Midwinterwedstrijd: frisjes maar zeer geslaagd !!

(foto’s onder de tekst)

Op een frisse zondag 29 januari namen 39 VGC-leden deel aan de traditionele Midwinterwedstrijd. Het was goed om te zien, dat net als bij de Nieuwjaarswedstrijd, weer enkele nieuwe leden aanwezig waren om zo goed mogelijk te presteren op onze mooie golfbaan. De baan lag er, gezien de slechte weersomstandigheden van de afgelopen tijd, redelijk goed bij.  

De spelvorm van de middag was greensom stableford met hidden holes. Het deelnemersveld was in teams van twee spelers verdeeld. Alleen Henk Lagraauw speelde in zijn eentje en was in de gelegenheid om twee ballen te spelen. Tijdens de wedstrijd viel het op dat veel spelers goed op dreef waren. Het regende nog net geen birdies, maar een flink aantal werd wel genoteerd. Hans van Oel noteerde zelf bijna een hole in one op hole 3. (Zie foto).   

Nadat de 18 holes gelopen waren, was het beurt aan de wedstrijdleiding om 9 hidden holes van de scores te verwijderen, waardoor de volgende uitslag bekend werd: 

Eerste plaats: Anton v.d. Vlugt en Rose Barré met 21 pt. 

Tweede plaats: Bart Rehm en Marian Lagraauw met 19 punten. 

De Energie/boosterprijs (twee liter chocomel en slagroom) was voor Henk Lagraauw.  De volgende wedstrijd op een zondag is de Krokuswedstrijd op 19 februari. Er is al gelegenheid om in te tekenen.