VGC op Cultuurmarkt in Voorschoten

Op zaterdag 10 september heeft de VGC met een kraam op de cultuur-, kunst- en verenigingsmarkt gestaan. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het een prachtige dag. De kraam is aangekleed met de VGC vlaggen en enkele mooie posters en folders die Sportfondsen had laten maken. 

Naast de kraam kon geput worden, wat vooral kinderen erg leuk vonden om te doen (potentiële jeugdleden).

Veel mensen waren geïnteresseerd en namen de folder mee voor de Open Golfdag op zaterdag 24 september.  Als actie stond er een vaas met golfballen en kon men raden hoeveel ballen erin zaten. Dit waren er 90 en 50 mensen hebben meegedaan. Niemand heeft het juiste aantal geraden, maar er waren 3 personen met 88. Hieruit is de prijswinnaar getrokken. Deze krijgt een door Sportfondsen aangeboden privé golfles bij Daniël van Dam