MIDWINTER WEDSTRIJD

Zondag 28 januari werd er met 29 deelnemers de midwinterwedstrijd gespeeld. Het was mooi zonnig weer dus heerlijk genieten om een wedstrijd te golfen. Wedstrijdvorm was greensome, dit spel wordt gespeeld in koppels. Je slaat beiden af en dan kies je de beste bal om verder te gaan.
Na afloop was de prijsuitreiking en gezellig napraten over de gespeelde wedstrijd.

De 1e prijs was voor het koppel Jan Spit en Marja Delahaije, 2e prijs voor koppel Corrie Koopman/Hanny Bakker en 3e prijs voor koppel Bart Rehm/Gonnie van Sanden. Ook waren er prijzen voor de nearys (degene dit met 1 slag op de green het dichtst bij de vlag ligt) . Bij de dames was dat Corrie Koopmans en bij de heren Jan Visser.
De organisatie was in handen van Corrie Koopmans en Marja v/d Vlugt die leuke winterse prijzen hadden geregeld zoals glühwein, handwarmers en voetwarmers.