OPENINGSDAG DAMES 2 APRIL 2024

Dinsdag 2 april vond de openingsdag voor de dames plaats. Hoewel de weersvoorspelling niet al te best was waren er toch 26 dames die gezellig kwamen golfen. Om half 10 werd er gestart door de dames die 18 holes liepen en om half 11 sloten de dames voor de 9 holes zich hierbij aan.

Er werd een koppelwedstrijd (greensome) gespeeld. Gelukkig kwam de slechte weersvoorspelling niet helemaal uit. Er was zelfs nog even een heerlijk zonnetje met aan het einde pas een beetje regen.

Na afloop was de prijsuitreiking met leuke prijsjes die de wedstrijdleiding (Jeanneke en Corrie) weer goed geregeld had. Bij de 9 holes was de 1e prijs voor het koppel Yolande Kooper en Marianne Eijkman. Bij de 18 holes was de 1e prijs voor het koppel Rita v/d Krogt en Ellen Jongbloed en de 2e prijs voor het koppel Anke Burgers en Marianne van Dalen. Bij de neary lagen 2 dames op dezelfde afstand van de vlag. Als eerste Ria Wassenaar en daarna Ellen Jongbloed. Flightgenoten van Ellen hebben 2 keer gemeten en stelden vast dat de afstanden echt gelijk waren. Ria en Ellen kregen beiden een prijs.

Na de prijsuitreiking konden we genieten van een heerlijke lunch.

Jeanneke en Corrie, bedankt voor de organisatie, we hebben een heerlijke dag gehad!